avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... nulla osta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

nulla osta

buna seara am si eu niste intrebari :
eu locuiesc in italia in roma,si asi vrea sa ma casatoresc cu concubinul meu care este si tatal copilului meu da 3 luni,ce acte si cum trebuie sa fac sa ma castoresc cu el fara sa fi e nevoie sa merg in romania,aaa uitam concubinul meu e albanez,casatorinduse cu mine e posibil k sa i se dea permesso di soggiorno pentru motive familiale???cum terbuie sa fac sa mu mai avem probleme cu faptul k el este extracomunitar.....s devina ca mine?mi-au zis ca daca imi face cineva actele in romania costa mai putin nulla osta iar eu nu stiu cum sa ii zic lui tata sa intrebe ce acte sa faca...multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: madalina883 , utilizator 20:30, 28 Iunie 2012
Din moment ce nu doriti sa veniti in Romania, singura posibilitate este fie de a va casatorii la ambasada sau consulatul Romaniei din Italia, fie sa apelati la starea civila a primariei din Roma unde banuiesc ca aveti o resedinta. In vederea eliberarii permisului trebuie sa intrebati de ce acte aveti nevoie la primaria ori politia din Roma nicidecum in Romania. Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca prin casatoria cu dvs. sotul dvs. nu devine cetatean roman.
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
Justitiarul711, utilizator
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obțin rezidență? 13.05 13.05 Am un contract de muncă in agricultura si cazare dar patronului nu are acte pe aceasta camera unde locuiesc, cum pot obține rezidență? (vezi toată discuția)
Casàtorie cu un cetàtean din maroc ali81585 ali81585 Bunà seara, Mà numesc Alina si am 29 anni. Locuiesc in Italia,de aproape 10 ani si de 9 ani sunt impreaunà cu un marocan. Noi am vrea ... (vezi toată discuția)
Nulla osta daniela1971 daniela1971 vreau sa stiu daca trebuie pentru nulla osta buletinu original al viitorului sot sau copie ptr a avea nulla osta (vezi toată discuția)