avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate mjecu

Activitate mjecu

Răspuns la discuția Carti de munca
Multumesc f mult pentru ajutor. Da, cartea este incheiata cu stampila si semnatura directorului si cu mentiunea de incetare a activitatii cf.art. 130 lit.I(absente nemotivate). Cartea nu a mai fost folosita niciodata.
Răspuns la discuția Carti de munca
Am scris eu gresit. Anii sunt 1975-1979. La angajare nu mi sa cerut nimic. Angajarea s-a facut in toamna acelui an la o alta intreprindere.
Atunci se pleca greu dintr-o intreprindere in alta asa ca am fost nevoit sa fac absente nemotivate sa pot pleca.
Discuție Carte de munca
Pierdut prima carte de munca de la primul loc de munca, anii 1975-1979. Am copie cu anii de munca dupa adeverinta eliberata de lichidator. Originalul nu-l gasesc. Anii sunt trecuti in cartea de munca eliberata de unitatea in care m-am angajat 1979- 2001. Cei de la Casa Pensiilor vor originalul + Seria si NR. cartii vechi. Cum procedez.
Discuție Carti de munca
Am doua carti de munca. Prima din 1984-1989, care este incheiata. Ce-a de a doua din 1989 pana in prezent care de asemeni este inceiata de ITM. Trebuie sa ies la pensie. La Casa Pensiilor mi s-a cerut prima carte. Prima carte nu a mai fost folosita. Cum procedez? Unde trebuie sa merg?
Va multumesc!
#-o