Multumesc f mult pentru ajutor. Da, cartea este incheiata cu stampila si semnatura directorului si cu mentiunea de incetare a activitatii cf.art. 130 lit.I(absente nemotivate). Cartea nu a mai fost folosita niciodata.
Am scris eu gresit. Anii sunt 1975-1979. La angajare nu mi sa cerut nimic. Angajarea s-a facut in toamna acelui an la o alta intreprindere.
Atunci se pleca greu dintr-o intreprindere in alta asa ca am fost nevoit sa fac absente nemotivate sa pot pleca.
Pierdut prima carte de munca de la primul loc de munca, anii 1975-1979. Am copie cu anii de munca dupa adeverinta eliberata de lichidator. Originalul nu-l gasesc. Anii sunt trecuti in cartea de munca eliberata de unitatea in care m-am angajat 1979- 2001. Cei de la Casa Pensiilor vor originalul + Seria si NR. cartii vechi. Cum procedez.
Am doua carti de munca. Prima din 1984-1989, care este incheiata. Ce-a de a doua din 1989 pana in prezent care de asemeni este inceiata de ITM. Trebuie sa ies la pensie. La Casa Pensiilor mi s-a cerut prima carte. Prima carte nu a mai fost folosita. Cum procedez? Unde trebuie sa merg?
Va multumesc!
#-o