avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca

Pierdut prima carte de munca de la primul loc de munca, anii 1975-1979. Am copie cu anii de munca dupa adeverinta eliberata de lichidator. Originalul nu-l gasesc. Anii sunt trecuti in cartea de munca eliberata de unitatea in care m-am angajat 1979- 2001. Cei de la Casa Pensiilor vor originalul + Seria si NR. cartii vechi. Cum procedez.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:39, 22 Iunie 2012
In arhiva primului loc de munca exista Registrul carnetelor de munca, precum si un Registru al salariatilor unde veti putea gasi seria si numarul cartii de munca pe care ati pierdut-o. Originalul adeverintei eliberate de primul angajator in gasiti in dosarul dvs. de personal de la unitatea in care ati lucrat in perioada 1979-2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vreau sa public in monitorul oficial pierderea cartii ... Ferentz89 Ferentz89 Buna ziua, Vreau sa public in Monitorul Oficial pierderea cartii de munca ca urmare a raspunului de la casa de pensii privind nevalorificarea adeverintelor ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie carte de munca pierduta fara copii Plouat2 Plouat2 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare la Casa de pensii sector 2. A doua zi m-au sunat și mi-au cerut cartea de munca deși la depunerea dosarului am ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca ars dumilor dumilor Buna ziua. In 1972 mi-a fost intocmit Carnetul de Munca de societatea la care am lucrat pana in 1996, cand, la sediul societatii a avut loc un incendiu in ... (vezi toată discuția)