avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate florentina12

Activitate florentina12

Discuție demisie fortata
Buna,
Angajatorul meu dupa expirarea celor 6 luni de la intoarcerea mea din ccc, sa decis sa renunte la mine....mi-a oferit alternativa a 2 salarii compensatorii sau sa raman in continuare dar avocatii vor cauta modalitati de a incheia cm-ul... in situatia de fata care sunt sansele lor de reusita si cat de avantajoasa este oferta angajatorului?
Multumesc!
Răspuns la discuția absenta nemotivata serviciu 3 ore
Multumesc pentru raspunsuri. Lipsa mea de la birou nu afecteaza in nici un fel activitatea, productivitatea societatii. Am cautat si eu un cadru legal pentru ca angajatorul sa- mi motiveze refuzul de acordare co...dar nu am gasit.
se pare ca in romania daca angajatorul nu are chef sa te lase sa iti rezolvi anumite probleme in timpul programului.... fara sa te plateasca....nu le rezovi... ultima sansa...donez sange :D
Buna ziua,
De 6 luni am revenit din ccc, angajatorul nu a fost incantat pentru ca ocupase postul, in toata aceasta perioada nu mi-am desfasurat activitatea, am fost remunerata pentru simpla prezenta, iar in tot acest timp mi-am cautat job. Din pacate nu am reusit pana acum sa imi gasesc ceva iar angajatorul meu se pare ca si-a pierdut radarea pt ca s-a decis sa imi puna bete in roate in ideea in care refuza sa imi acorde concediu de odihna, concediu fara plata, invoiri etc. Toate acestea le-am solicitat pentru diverse interviuri. Intrebarile mele sunt: 1.Angajatorul poate refuza cererile mele fara a le motiva? 2.Daca absentez 2 ore nemotivat ( mi s-a refuzat invoirea), angajatorul poate schimba ziua in absenta nemotivata si aplica sanctiuni? ( mi-a sugerat ca o va face) 3. Ii pot solicita angajatorului in scris motivarea refuzului pentru concediu de odihna si/sau concediu fara plata pentru probleme personale? Va multumesc!