Intrebarea mea este daca exista avocati care doresc sa ne reprezinte intr-un proces cu institutia Bisericii si daca in aceste procese exista sanse de castig pentru client?
Ar mai fi o ultima intrebare : eu sunt angajata din 1 iulie 2012 si in iunie 2013 se implineste anul calendaristic in care eu am platit darile catre stat din mana. Sunt in prima luna de sarcina(februarie 2013) si voi naste in octombrie 2013.
Eu imi permit sa platesc darile catre stat pana in iunie 2013. Ce se intampla intre iulie si octombrie 2013 pana la data nasterii copilului? Ce ma sfatuiti sa fac ca sa pot beneficia de indemnizatie?
Planurile nu iese mereu cum am vrea noi...Intre timp mi-am gasit un loc convenabil de munca si vreau sa ma angajez.Se poate face transferul din situatia in care sunt la noul job? Sa renunt sa platesc din mana si sa ma angajez.
Sunt insarcinata in prima luna si as vrea sa stiu daca se considera continuitate noul job sau se i-a numaratoarea de la zero?
Multumesc pentru raspuns!
Vroiam sa intreb daca exista vreo lege care sa le de-a dreptul parintilor sa solicite reevaluarea psihologica pentru copilul major? Deasemenea,in ce conditii familia copilului major poate alege terapeutul care sa-l evalueze pe copil?
Spuneti-mi va rog daca familia unui tanar major institutionalizat poate cere o reevaluare psihologica/psihiatrica? In ce conditii? Care este procedura?
Eu sunt angajata cu data de 1 iulie 2012 si vreau sa fac bebe si sa beneficiez de indemnizatia de la stat.Concret, in ce luna as putea sa raman in asa fel ca sa treaca anul bine si sa vina si bebele si indemnizatia?
Eu personal as vrea sa raman prin februarie,dar cum va da Dzeu!
Va rog lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba! Multumesc!
Ar mai fi o nelamurire! Ca sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pot sa port sarcina in timpul celor 12 luni in care contribui catre stat sau trebuie sa treaca anul si apoi sa raman insarcinata? Mai pe scurt,daca se intampla sa raman insarcinata in perioada celor 12 luni care sunt obligatorii de implinit ca angajat,mai pot primi indemnizatia sau trebuia sa se implineasca anul si abia apoi sa faca bebele?
Intrebarea mea este: nu sunt angajata,dar vreau sa platesc darile catre stat din mana timp de un an,minimum pe economie.In aceste conditii,pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului de 800 ron,timp de 2 ani?
Daca platesc din mana intru in aceeasi categorie cu mamele care sunt angajate si primesc indemnizatia de la stat sau pentru cazurile astea exista alta lege?