avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proces cu institutia Bisericii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proces cu institutia Bisericii

Buna ziua!

Intrebarea mea este daca exista avocati care doresc sa ne reprezinte intr-un proces cu institutia Bisericii si daca in aceste procese exista sanse de castig pentru client?

Pe cine imi recomandati sa ma ajute in acest caz?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:09, 5 Februarie 2013
Pe acest forum nu se fac recomandari pentru o persoana anume, indiferent de pregatirea sa profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un avocat pentru recuperare taxa auto bogdan88bv bogdan88bv buna ziua, cine poate sa recomanda un avocat pentru dat statul in judecata pentru a nu plati taxa auto?pe cineva care chiar castiga procesul,real. Precizez ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto mariancry mariancry Buna ziua. am inmatriculat un opel vectra adusa din franta, in martie 2009 am platit taxa 3332 ron mai am sanse sa recuperez taxa.multumesc anticipat.daca ... (vezi toată discuția)
Ce forma de plata pentru avocat? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, As dori sa stiu ce forme de plata se folosesc in zilele noastre pentru avocati, onorariu. Nu mai doresc sa platesc in avans desi multi cer asa. ... (vezi toată discuția)