avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua. am inmatriculat un opel vectra adusa din franta, in martie 2009 am platit taxa 3332 ron mai am sanse sa recuperez taxa.multumesc anticipat.daca da, imi recomandati un avocat din constanta.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
mariancry, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:00, 22 Octombrie 2012
Aveti tot dreptul sa va adresati instantei cu cerere de restituire a taxei, instanta in functie de materialul probatoriu va dispune.
Pe acest forum nu se fac recomandari cu privire la serviciile unei anumite persoane, indiferent de pregatirea sa profesionala, contravine regulamentului de postare al forumului. Puteti sa va adresati baroului pentru o recomandare sau puteti contacta prin intermediul mesajelor private un consultant din judetul Constanta.
Multumim pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat pt recuperarea taxei auto UnDac UnDac Buna, Caut un avocat care e specializat in asa ceva, doresc sa recuperez taxa auto ce am platit-o in 2010 si sa ma lamureasca cum e si cu noul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inapoi crinaku crinaku am platit taxa de prima inmatriculare in luna noiembrie1350 ron ,pentru un opel corsa din 98,mi-se pot restitui banii in totalitate daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)