avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... caut un avocat pentru recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

caut un avocat pentru recuperare taxa auto

buna ziua,
cine poate sa recomanda un avocat pentru dat statul in judecata pentru a nu plati taxa auto?pe cineva care chiar castiga procesul,real.
Precizez ca sunt din Brasov.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
bogdan88bv, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogdan88bv , utilizator 15:08, 9 Octombrie 2012
Pe acest forum nu se fac recomandari cu privire la o anumita persoana, indiferent de pregatirea sa profesionala. Puteti obtine un raspuns adresandu-va chiar si telefonic Baroului Brasov.
daca eu fac lucrul aceste ,domnisoara/doamne care raspunde va recomanda pe cineva care crede ea ca este ok sau chiar pe cineva cu care are ea o relatie mai buna ,nicidecum pe cine trebuie.
Vreau o recomandare a cuiva care chiar a trecut prin asta si a reusit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto mariancry mariancry Buna ziua. am inmatriculat un opel vectra adusa din franta, in martie 2009 am platit taxa 3332 ron mai am sanse sa recuperez taxa.multumesc anticipat.daca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat bun din brașov care să mă ajute în ... GeorgeTo GeorgeTo Am nevoie de un avocat bun din Brașov care să mă ajute în legătură cu permisul auto să îl pot recupera . (vezi toată discuția)
Taxa auto ionuttiron ionuttiron vreau sa cumpar un renault laguna din 2001 si doresc sa-l inmatriculez fara sa platesc taxa auto ce trebuie sa fac . recomandati-mi un avocat (vezi toată discuția)