avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate gyulyano18

Activitate gyulyano18

ce inseamna cei 3 ani de suspendare? ce nu trebuie sa gresesc?....termen de incercare? ce este asta?.........oricum multumesc mult tuturor care ma ajuta sa inteleg .
vreau doar sa stiu daca ma pot face ceva.....atat,daca nu asta e.....pedeapsa ramane imediat definitiva daca nu se face recurs?
Solutie: În temeiul art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 condamnă pe inculpatul Vâlceanu Iulian - la pedeapsa de 1 an închisoare. În temeiul art. 71 C.p., interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a, teza a II-a şi b C.p., pe durata executării pedepsei principale. În temeiul art. 81 C.p., dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 3 ani , termen de încercare stabilit în condiţiile art. 82 C.p. În temeiul art. 71 alin. 5 C.p., pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei principale se suspendă şi pedeapsa accesorie prev. de art. 71 alin. 1 rap. la art. 64 lit. a- teza a II-a şi b C.p. În temeiul art. 359 C.p.p., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.p., privind revocarea suspendării. În temeiul art. 191 alin. 1 C.p.p., obligă inculpatul la plata sumei de 800 lei, cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.06.2012 ......ce mai pot face sa mai reduc .... cine ma ajuta.?tin sa precizez ca nu am cazier, si am recunoscut fapta..... am avut 1.15 in sange