avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate griffindolph

Activitate griffindolph

Răspuns la discuția Contract comodat loc parcare
Buna ziua. Dacă autoturismul este bun comun cumpărat pe numele meu in timpul căsătoriei mai este necesar încheierea unui contract de comodat între mine și ea pt a folosi locul de parcare de reședință care este contractat pe numele soției? Sau poate e mai bine sa transferam contractul de parcare pe numele meu? Menționez că amândoi locuim la aceeași adresă. Va mulțumim!
Răspuns la discuția Emitere factura energie electrica
Am depus sesizarea , Multumesc!
Buna ziua. Acum 2 ani am incheiat un Contract de furnizare a energiei electrice. Desi am energie electrica nu pot plati contravaloarea energiei consumate pentru ca nu a fost emisa nici o factura in tot acest timp .Am facut nenumarate sesizari la furnizor in decursul acestor 2 ani nu s-a rezolvat nimic. Au spus ca contractul este INCA in curs de activare si nu pot face nimic. Nu pot nici macar rezilia contractul. Ma astept la o factura uriasa si imi va fi imposibil sa o platesc Ce pot face? Cu repect, va multumesc!
Răspuns la discuția Procuror corupt
am deja un avocat...nu se pune problema de denuntare calomnioasa....am ramas socati de ce acte apar si dispar din dosar
Răspuns la discuția Procuror corupt
Va multumesc frumos
Discuție Procuror corupt
A tegiversat un dosar timp de 3 ani (intr-un proces in care au aparut alte 4 dosare). M-am chinuit 2 ani doar ca sa aratam cine este petentul ( plangere formulata impotriva acestuia inca de la bun inceput ) Iar acum a falsificat un act (depus de mine) despre care cred ca nu pot sa vorbesc. Am copia de pe actul original cu nr de inregistrare la parchet ( copie pe care e posibil ca el sa creada ca nu o detin....astfel nu ar face asa magarii ) Va rog sa-mi spune-ti ce as putea face ....MOR cu dreptatea in mana
Răspuns la discuția contestatie PV contraventie
va multumesc pt timpul acordat
Răspuns la discuția contestatie PV contraventie
dar inlocuirea sanctiunii aplicate subsemnatului cu masura avertismentului

motive:
- politistul nu mentioneaza distanta de indicatorul care interzice oprirea/stationarea
- politistul nu mentioneaza distanta de indicatorul statiei RATB
- ridicarea masinilor este ilegala daca nu sunt indeplinite simultan cele doua conditii impuse prin lege (autoturismul sa fie parcat neregulamentar si sa reprezinte un obstacol pentru circulatie
Va rog sa ma ajutati cu motivele care ar putea duce la anularea PV de contraventie in speta urmatoare ( am patit-o chiar de ziua mea ).
An stationat voluntar (ora 9.00) intr-o zona unde oprirea era interzisa in apropierea statiei RATB la cca 20 m, langa stalpul pe care era semnalat ca se ridica masini, indicator pe care nu l-am observat fiind la inaltime mai mare. In spatele masinii la cca 10 m era indicator cu oprirea interzisa. Eram insotitor (comform unui bilet medical) al tatalui meu internat in sp de urgenta cu diag. psihoza acuta. La ora 9.20 am iesit din spital iar masina imi disparuse. Am inghetat. M-am dus la garaj unde se duc masinile ridicate sector 4. Abia atunci cand am ajuns la ora 10.00 s-a intocmit pv, ( la care am refuzat semnarea, spunandu-mi-se ca imi va fi trimis prin posta) masina fiind ridicata in intervalul orar 9.07-9.13 comform pv. Am achitat suma de 496 lei si mi s-a dat doar un bon fiscal. S-au facut poze cu ap foto seria xxxxxxxx certif cu nr. 128. Fapta prevazuta la:
- art 143/A din R.A. O.U.G. sanctionata de art 100/2 din OUG
- art rap din 195/2002 sanctionata de 108/1/b/7 din 195/2002
- art 142/g din rep sanctionata de 97/1/d din rep
Am fost sanctionat cu 4 puncte amenda (4x70=280) si 3 puncte de penalizare
Datele sunt in regula cu mici exceptii:
- Nu sunt trecute gradul si functia agentului (din politia locala sector 4)
- Locul faptei sos Berceni RATB dr Marinescu comform pv
-Agentul nu a pomenit nimic de mentiuni (dar acum dupa ce am primit prin posta pv la mentiuni este trecut asa : refuza semnarea procesului verbal. persoanele de fata refuza cooperarea ca martor asistent
-in partea de jos a pv nu sunt trecute totalul punctelor-amenda.
VA ROG AJUTOR