avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procuror corupt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procuror corupt

A tegiversat un dosar timp de 3 ani (intr-un proces in care au aparut alte 4 dosare). M-am chinuit 2 ani doar ca sa aratam cine este petentul ( plangere formulata impotriva acestuia inca de la bun inceput ) Iar acum a falsificat un act (depus de mine) despre care cred ca nu pot sa vorbesc. Am copia de pe actul original cu nr de inregistrare la parchet ( copie pe care e posibil ca el sa creada ca nu o detin....astfel nu ar face asa magarii ) Va rog sa-mi spune-ti ce as putea face ....MOR cu dreptatea in mana
Cel mai recent răspuns: griffindolph , utilizator 00:43, 14 Septembrie 2012
Puteti formula inclusiv plangere penala impotriva procurorului pentru abuz in serviciu, fals, uz de fals. Pentru aceasta, sfatul meu este sa consultati un avocat.
Va multumesc frumos
Daca a savarsit o infractiune aveti dreptul de a depune plangere penala asa cum a mentionat colegul avocat mai sus.

Insa si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergeti insotit de un avocat la dosarul cauzei pentru a se intelege exact situatia de fapt si cea juridica.

Exista infractiunea de denuntare calomnioasa si ar putea fi foarte mare riscul sa aveti probleme...
am deja un avocat...nu se pune problema de denuntare calomnioasa....am ramas socati de ce acte apar si dispar din dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntul calomnios lungu ilie lungu ilie ca sa se realizeze infractiunea de denunt calomnios si petru ca denuntul sa fie mincinos se ia in considerare enuntul ca depun plangere penala pentru ... (vezi toată discuția)
denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] La data de … a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel … plângerea formulată de numita C. A. prin care acesta a ... (vezi toată discuția)