avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Emitere factura energie electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Emitere factura energie electrica

Buna ziua. Acum 2 ani am incheiat un Contract de furnizare a energiei electrice. Desi am energie electrica nu pot plati contravaloarea energiei consumate pentru ca nu a fost emisa nici o factura in tot acest timp .Am facut nenumarate sesizari la furnizor in decursul acestor 2 ani nu s-a rezolvat nimic. Au spus ca contractul este INCA in curs de activare si nu pot face nimic. Nu pot nici macar rezilia contractul. Ma astept la o factura uriasa si imi va fi imposibil sa o platesc Ce pot face? Cu repect, va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
griffindolph, utilizator
Cel mai recent răspuns: griffindolph , utilizator 19:49, 4 Mai 2020
Buna ziua,
Ii puteti ameninta cu o plangere la ANRE, poate se vor misca mai repede...
Daca ni amenintarea nu ajuta...depunti sesizarea si asteptati raspunsul dumnealor.
Am depus sesizarea , Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reziliat energie electrica, dupa 42 zile decontul final de lichidare lipsa Mistretu808 Mistretu808 Buna ziua, In data de 31.10.2021 contractul meu de energia electrica cu vechiul furnizor a fost reziliat trecand ulterior la un alt furnizor. Problema este ... (vezi toată discuția)
Enel nu mi-a mai emis factura din luna mai Sissy2022 Sissy2022 Buna ziua, Sunt abonat casnic Enel la energie electrica si gaze naturale. Problema mea este la energie electrica. Mie pe acest an mi-a fost emisa o ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)