avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract reziliat energie electrica, dupa 42 zile ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract reziliat energie electrica, dupa 42 zile decontul final de lichidare LIPSA

Buna ziua,

In data de 31.10.2021 contractul meu de energia electrica cu vechiul furnizor a fost reziliat trecand ulterior la un alt furnizor. Problema este ca vechiul furnizor nu mi-a trimis nici pana in prezent vreo factura de regularizare asa cum se mentioneaza pe site ul anr :

"În termen de maximum 42 de zile de la data schimbării furnizorului, vechiul furnizor vă va transmite o factură cu decontul final de lichidare a tuturor obligaţiilor de plată. Achitaţi contravaloarea acestei facturi până la termenul scadent."

Intrebarea mea este: ce se intampla daca aceste zile au expirat... care este cadrul legal , eu i am contactat o data si mi au spus sa astept cele 42 de zile si sincer nu vreau sa ma rog de ei sa le dau bani..

Multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mistretu808 , utilizator 13:31, 16 Decembrie 2021
Faceti sesizare la ANRE, poate se vor misca mai repede dupa o amenda...
Normal ar fi sa nu mai fie valabila nici o factura emisa ulterior celor 42 de zile,,, sa inteleg ca ma pot trezi si dupa 3 luni cu factura de la ei...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura energie electrica griffindolph griffindolph Buna ziua. Acum 2 ani am incheiat un Contract de furnizare a energiei electrice. Desi am energie electrica nu pot plati contravaloarea energiei consumate ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)
Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)