Ce trebuie sa fac? Eu am fost luni la tribunal dar aveau program marti si joi si ma duc marti dar nu stiu exact ce trebuie sa fac.Mi-au zis k trebuie sa platesc niste taxe la cec sa iau niste timbre si sa fac o cerere dar nu stiu in ce consta aceea cerere as vrea sa stiu daca se poate cat o sa ma coste? Mai este nevoie si de fostul sot faptul ca nu am aceea stampila schimba cu ceva ceea ce s-a hotarat atunci?
Da ceva de genul asta mi-au zis k nu am stampila de definitiva si irevocabila eu nu am stiut k trebuie sa legalizez hotararea.E grav ma poate afecta in vreun fel?Eu am primit si custodia fetitei la divort exista vreo problema pentru ca nu am acea stampila in ceea ce priveste custodia si divortul?
Buna ziua am divortat in ianuarie si am cerut sa revin la numele de fata acum am fost sa-mi schimb buletinul si mi-au zis la politie ca imi lipseste o stampila pe hotararea de divort si ca trebuie sa merg din nou la tribunal si nu am inteles care este de fapt problema?Ma puteti ajuta?
Va multumesc din suflet.
Dar daca in momentul asta eu as vrea sa ma mut cu copilul din bucuresti in alta parte tot in tara el ar putea sa-mi interzica lucrul asta?
Tin sa precizez ca el nu are locuinta proprie daca ar introduce o cerere de chemare in judecata s-ar tine cont de lucrul asta in ceea ce priveste reincredintarea minorei?Teoretic el nu-mi poate lua copilul decat dupa ce ma da din nou in judecata si trebuie sa astepte ca instanta sa se pronunte din nou?
In urma cu 6 luni am divortat am o minora de 4 ani in intretinere tatal mi-a cedat custodia si trebuie sa-i plateasca o pensie alimentara.Vreau sa ma lamuriti cu privire la urmatorul lucru instanta a constatat ca este in interesul minorei sa fie incredintata mamei avand in vedere si acordul tatalui si varsta minorei.Asta inseamna ca am custodie exclusiva pentru ca acum tatal ma ameninta ca imi ia copilul si vreau sa stiu daca are dreptul sa faca lucrul asta.