avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua am divortat in ianuarie si am cerut sa revin la numele de fata acum am fost sa-mi schimb buletinul si mi-au zis la politie ca imi lipseste o stampila pe hotararea de divort si ca trebuie sa merg din nou la tribunal si nu am inteles care este de fapt problema?Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:02, 20 Iulie 2012
Este posibil sa nu aveti stampila de definitiva si irevocabila. O sentinta trebuie sa fie definitiva si irevocabila. Probabil ca ati primit comunicarea sentintei si nu ati mai fost la instanta sa legalizati ceea ce ati primit. Aveti grija de programul de vacanta din aceasta perioada. Solicitati dosarul si faceti legalizarea.
Da ceva de genul asta mi-au zis k nu am stampila de definitiva si irevocabila eu nu am stiut k trebuie sa legalizez hotararea.E grav ma poate afecta in vreun fel?Eu am primit si custodia fetitei la divort exista vreo problema pentru ca nu am acea stampila in ceea ce priveste custodia si divortul?
Ce trebuie sa fac? Eu am fost luni la tribunal dar aveau program marti si joi si ma duc marti dar nu stiu exact ce trebuie sa fac.Mi-au zis k trebuie sa platesc niste taxe la cec sa iau niste timbre si sa fac o cerere dar nu stiu in ce consta aceea cerere as vrea sa stiu daca se poate cat o sa ma coste? Mai este nevoie si de fostul sot faptul ca nu am aceea stampila schimba cu ceva ceea ce s-a hotarat atunci?
nu e nevoie de sot. va duceti cu timbru judiciar de 0,30 lei de la Posta si cu taxa de timbru de 2 lei de la taxe si impozite. Va duceti cu o copie dupa hotararea judecatoreasca primita prin posta si faceti o cerere prin care solicitati legalizarea copiei depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Ref.eliberare sentinta de divort ! barabasmelinda12 barabasmelinda12 Buna ! Care sunt pasii ptr eliberarea unei copii legalizate a sentintei de divort definitiva si irevocabila ?? Deoarece mi-au disparut un dosar cu acte de ... (vezi toată discuția)
Cerere verificare hotarare divort nusuvelcu nusuvelcu salut am si eu o intrebare daca stie cineva . dupa ce am divortat im 1979 mi-a venit acasa hotararea de divort prin posta iar eu trebuia sa merg la tribunal cu ... (vezi toată discuția)