avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ref.eliberare sentinta de divort !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ref.eliberare sentinta de divort !

Buna !
Care sunt pasii ptr eliberarea unei copii legalizate a sentintei de divort definitiva si irevocabila ??
Deoarece mi-au disparut un dosar cu acte de acasa cu plecarea fostului sot si doresc alta copie legalizata ptr schimbare de carte de indentitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:29, 21 Iunie 2011
se face o cerere la arhiva instanței care a pronunțat hotărârea pentru eliberarea unei copii legalizate a respectivei hotărâri și aplicarea mențiunii rămasă definitivă și irevocabilă. vă trebuie să știți cel puțin număr de dosar, taxa judiciară pentru legalizat de 1 leu pentru fiecare pagină a hotărârii și timbru judiciar de 0,30 bani iar pentru aplicarea mențiunii definitivă și irevocabilă, taxa judiciară 2 lei și timbru judiciar de 0,30 bani. vi se eliberează în aceeași zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Certificat de divort paulacornean paulacornean Cum as putea sa obtin o copie a certificatului de divort pe care l-am pierdut? (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)