avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate RazvanSendroiu

Activitate RazvanSendroiu

Discuție Contestatie
In cazul in care contest suspendarea permisului, si nu cer drept de circulatie in acest termen, nu am cerut drept de circulatie nici in primele 15 zile, in cazul in care NU "castig", pedeapsa de cand incepe? repet, NU vreau drept de circulatie pe perioada in care se va evalua contestatia.
Răspuns la discuția Martor Minor pe PV
NU... nu am refuzat sa semnez, martorul a fost precizat pe PV la sectiunea martor si pus sa semneze, agentul sa uitat pe acte la fata locului si mia spus sa il urmez pana la sediul politiei pentru a intocmii PV!
Am fost surprins de semnalul luminos la o trecere la nivel cu cale ferata, deoarece pasajul este foarte denivelat si posed o masina foarte joasa, la ora 23:27 mentionata si pe procesul verbal, avand ca pasager un minor cu varsta de 15 ani. Am fost oprit de un agent rutier. Am prezentat documentele (C.I. Permis conducere, Certificat inmatriculare, polita asigurare), acestea mi-au fost retinute si am fost chemati la sediul politiei. In jurul orei 24 mi sa intocmit PV cu amenda de 630 de lei si suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice timp de 90 de zile, la rubrica martor, a fost obligat sa semneze pasagerul din masina. Mentionez ca martorul este minor si consider ca acesta trebuia sa semneze PV in prezenta unui parinte, data fiind si ora trecuta de 24.
Am vreo sansa sa depun contestatie, si cum trebuie sa procedez, sau daca nu, pot sustine examenul de reducere a sanctiunii la 30 de zile?
Ce ma sfatuiti, sa platesc amenda cu reducere de 50% sau sa depun contestatie?
Va Multumesc.