avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie

In cazul in care contest suspendarea permisului, si nu cer drept de circulatie in acest termen, nu am cerut drept de circulatie nici in primele 15 zile, in cazul in care NU "castig", pedeapsa de cand incepe? repet, NU vreau drept de circulatie pe perioada in care se va evalua contestatia.

Alte discuții în legătură

Retinere permis auto, recuperare IacobCris IacobCris Buna ziua, ieri mi-a fost retinut permisul auto pe termen de 60 de zile si am fost sanctionat cu o amenda groasa ( pe care ar trebui sa o platesc in 48 de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez permisul de conducere ContSters301306 ContSters301306 Am contestat un proces verbal care imi suspenda dreptul de a conduce autovehicule pt. o perioada determinata,am scos certificat de grefa si am condus ... (vezi toată discuția)
Se poate sau nu reduce perioada de suspendare de 90 de zile in cazul meu? scipy0 scipy0 Buna ziua! Am o mare problema lucrez ca si conducator auto la o firma de transport si am mare nevoie sa-mi recuperez cat mai repede permisul de conducere. In ... (vezi toată discuția)