Sa va zic o patanie,probabil destul de interesanta, am contestat un proces verbal de contraventie care imi interzicea dreptul de a conduce pentru 30 de zile, am scos certificat de grefa + permis si am condus,dupa aprox 1,5 ani am pierdut procesul,nu stiam de faptul asta,conduceam linistit,ma oprit "garcea":(( in trafic,evident,dosar penal,#-o a doua zi am mers la tribunal am scos copie dupa hotararea judecatoreasca si spre uimirea mea de acolo se tragea ponoasele X-(!!! la dosar am observat ca instiintarea care trebuia sa fie la mine in posta,usa,personal,sau la vecinu,,,etc, era defapt la dosar=D> !!! adica cele doua instiintari erau :ne-rupte si impreuna la dosar !!! in aceasta baza ,desi trecuse cele 15 zile de termen de contestatie a hotararii, mi-am zis ca nu este corect si sa incerc un recurs la aceea hotarare !!! da, am facut recurs si mi sa dat accept B-)! pe 31 Ianuarie 2014 am proces in recurs la baza in care "garcea:smileycool:" mi-a intocmit dosar penal , acum : daca eu baza lui "garcea":smileycool: am contestato ce mai am de facut, se mai ia la socoata dosarul penal ? din cate stiu eu , fapta NU ar trebui sa existe ! permisul mai este sau nu de retinut ? avand in vedere faptul ca dosarul NU este incheiat, este la politie si in termen de instrumentare,acest dosar va continua sau eventual cu un nou certificat de grefa se poate opri,respectiv seful politiei poate sa faca asta sau cine ? Multumesc anticipat ! sper sa nu imi dati un raspuns de genul ....: consulta un avocat : ca ma si agat de o sticla de cola , ca alcool nu beau :) :((
~ final discuție ~