avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Rnutzu

Activitate Rnutzu

Răspuns la discuția Furt, bun inapoiat
M-am inteles cu pagubitul si a zis ca isi retrage plangerea,dar totusi am fost chemat sa dau declaratie... exista riscul sa dau declaratie si sa nu isi retraga plangerea dupa?
Răspuns la discuția Furt, bun inapoiat
este prima data cand am probleme cu legea, se poate sa scap fara cazier daca nu isi retrage plangerea ? daca recunosc tot si spun ca imi regret fapta am sanse sa raman cu cazierul curat ?
Răspuns la discuția Furt, bun inapoiat
si care ar fi urmatoara sanctiune ierarhie? amenda ,apoi ce sanctiune e urmatoarea ?
Răspuns la discuția Furt, bun inapoiat
Poate cineva dintre domniile voastre sa imi dea un rasuns sau un sfat va rog ???
Intr-o zi am trecut pe la niste colegi de-ai mei la camin si nu era nimeni in camera iar usa era deschisa,am intrat si am furat o camera foto,mai erau laptopuri,tot felul de chestii de furat dar am luat doar camera,am probleme ari financiare si pe moment m-am gandit ca ma va ajuta, colegul a fost la politie si a inceput un dosar de furt,a doua zi i-am inapoiat camera pentru ca imi era mila ,iar el a zis ca nu il intereseaza,ca va lasa politia sa isi faca treaba si nu va retrage plangerea. Ce mi se poate intampla,ce pedeapsa se poate aplica,ce sa sciu in declaratie cand voi fi chemat?
Răspuns la discuția Incurcatura ...
domnule claudiu dar exista posibilitatea ca sa nu imi fie anulat permisul ? sau nu se pune problema,va fi anulat chiar daca se opreste dosarul la parchet ?
Răspuns la discuția Incurcatura ...
Va multumesc frumos. Suteti un adevarat domn ! mi-ati mai deschis ochii intr-o anumita masura!
Răspuns la discuția Incurcatura ...
Cercetarile au fost deja facute acum ei asteapta sa le dau raspuns daca le dau cei 10 000 Ron sau daca le zic sa trimita dosarul la parchet.
(avand in vedere ca sunt 100% convins ca m-au inselat la masuratori as vrea sa ma asigur prin niste calcule matematice simple,fara a fi necesara o expertiza,de exemplu as putea arata din masuratorile lor ca masina mea reiese este mai lata sau mai ingusta decat pe certificat sau chestii de genul asta,logice) ----- Ce s-ar intampla daca as demonstra ca masuratorile lor sunt gresite ? ar fi anulate ?
Daca ar fi masuratorile anulate nu ar mai avea cum sa imi probeze vinovatia avand invedere ca martorii ar sustine ca nu eram trecut de axul drumului spre banda din dreapta.

Daca imi raspundeti si la aceste intrebari sunteti minunat,v-as fi recuoscator!

Multumesc!
Răspuns la discuția Incurcatura ...
Multumesc domnule Claudiu.

@sabin13ro -----nu pot sa fac langere la politie,nu m-ar ajuta cu nimic...el este politia in cazul meu ...sunt toti rude,colegi pe acolo nu ma ajuta nici cu un sfat politia cu nimic,trebuie sa apelez la persoane din alt oras pentru a avea vreo sansa.

Ma mai intreb daca am voie sa vad rezultatele masuratorilor din nou,mi-au dat voie atunci a doua zi sa vad procesul de constatare,
AM DREPTUL SA IL MAI VAD SI ACUM SAU NUMAI IN CAZ DE PROCES ???
Discuție Incurcatura ...
Am avut un acident acum mai bine de 2 luni ,il gasiti pe aici pe forum, inca nu s-a rezolvat nimic, partea vatamata a cerut de la parintii mei 100 milioane lei vechi ptr a-si retrage plangerea (am RCA),consider ca este o suma exagerata,avand in vedere ca adevaratul prejudiciu este in jurul sumei de 2000-3000 Ron ,poate mai putin,daca il despagubeste RCA sa zicem cu 2000 Ron,are dreptul sa mai ceara daune ?

Ma intreb daca are vreun farmec sa ii cer suma ceruta ... avand in vedere ca RCA-ul ii plateste adevaratul prejudiciu,mai are rost sa actioneze penal ? in acest caz va trebui sa ii mai platesc vreun ban in plus ?

Multumesc anticipat !