Buna seara,
Sunt persoana fizica si am cumparat un buldoexcavator cu scopul de al vinde unei firme (este a fiului meu, are firma de constructii si este la inceputul activitatii) pentru ca nu am vrut ca el sa faca imprumut in banca deoarece este la inceput si are prea multe datorii si incasarea lucrarilor executate este foarte anevoioasa (cu intarziere mai mare de o luna si jumatate).
As vrea sa stiu cum sa procedez ca dupa vanzare la firma sa imi pot recupera banii. Trebuie mai intai sa il insciu la primarie si apoi sa fac vanzare-cumpare? sau pot in aceasi zi, sau o doua zi?
Va multumesc si astept un raspuns.
sunt persoana fizica si am un buldoexcavator pe care vreau sa il inchiriez unei firme de constructii.
as vrea sa stiu ce autorizatii sunt necesare, din punct de vedere ssm sau altfel, daca trebuie sa le obtin eu, ca proprietar sau firma care il inchiriaza.
va multumesc
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot achizitiona prin cumparare un buldoexacavator de la o firma, necesar unor lucrari de canalizare, si apoi sa il vand unei firme de constructii.
As vrea sa mai stiu cum se procedeaza, unde trebuie declarat, ce autorizatii trebuie sa obtin ca detinator a acestul utilaj, daca pot sa il vand unei firme de constructii, la cat timp de la achizitie si cum recuperez banii in urma vanzarii.
Va multumesc