avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana fizica poate cumpara un utilaj?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana fizica poate cumpara un utilaj?

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot achizitiona prin cumparare un buldoexacavator de la o firma, necesar unor lucrari de canalizare, si apoi sa il vand unei firme de constructii.
As vrea sa mai stiu cum se procedeaza, unde trebuie declarat, ce autorizatii trebuie sa obtin ca detinator a acestul utilaj, daca pot sa il vand unei firme de constructii, la cat timp de la achizitie si cum recuperez banii in urma vanzarii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:49, 27 Iunie 2012
Puteti cumpara de la o firma buldoexcavatorul de care vorbiti. Dupa cumpararea acestuia in veti declara la Primarie si va fi inmatriculat la mijloace de transport lente. De vandut il puteti vinde oricand si oricui, evident cu intocmirea actelor legale. Cumparatorul il poate achita cu numerar(fiind vorba de achizitie de la persoana fizica) sau prin virament intr-un cont indicat de vanzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie utilaj pe firma de la persoana fizica madalinalina madalinalina Buna ziua, am si eu o dilema. Am o societatea ce doreste sa achizitioneze un utilaj, un buldoexcavator de la o persoana fizica in valoare de 22.000 eur. Se ... (vezi toată discuția)
Inscriere buldoexcavator macrcela1 macrcela1 Buna seara, Sunt persoana fizica si am cumparat un buldoexcavator cu scopul de al vinde unei firme (este a fiului meu, are firma de constructii si este la ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe neutilizate Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Societatea a efectuat 3 ani lucrari de constructii pentru care s-au achizitionat mijlloace fixe utile in desfasurarea acestei activitatii. In 2011 nu a mai ... (vezi toată discuția)