avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate nicolorena

Activitate nicolorena

Buna ziua, am o intrebare. Dacă am 2 angajați care au fost cercetați disciplinar si au primit avertisment scris, au voie sa primească prima de Crăciun?Dacă nu, care e baza legală?Multumesc anticipat
Buna ziua, din nou. Pana la urma șeful hotărăște modificarea atribuțiilor, dar la timpul de lucru (care este partial) ii scrie in adițional ca va lucra 4h /zi (20 %fizic la sediu si 80% online). Inițial a avut timp parțial dar mobil si nenormat (in revisal era trecut doar 20 ore/sapt).Ce inseamna asta si cum ii pot înregistra în revisal modificarea?care este perioada in care se poate inregistra in revisal ( cu o zi înainte de modificare?).multumesc
Deci e suficient doar modificarea fișei de post fără act aditional? O sa aiba si o decizie în acest sens. VA multumesc

Cornel Vasile a scris:

Se face o noua fisa a postului.

Se da următoarea speta: in urma unei reorganizări(stat) se desființează un post întrucât se externalizeaza, angajatului i se propune alt post in cadrul altui compartiment(Nu i se modifica functia) doar se modifica atribuțiile din fisa postului. În acest caz se face un act adițional si o noua fisa a postului?
Răspuns la discuția sediu social firma
multumesc mult....mai am o intrebare cum este mai ok sa-mi deschid un srl simplu sau un srl debutant, am tot auzit diferite opinii, dar eu zic ca sunt costurile mult mai mici la debutant
Buna seara, am si eu o intrebare, vreau sa-mi deschid un SRL si vreau ca sediul social sa fie apartamentul in care locuiesc si care l-am cumparat prin programul prima casa. exista vreo problema in acest sens sau este ok sa pun sediul social la adresa acestui apartament.
Multumesc