avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate nuuuuuuuuuuu

Activitate nuuuuuuuuuuu

Buna ziua,
am avut un contract pentru un abonament de date, de la o companie de telefonie portocalie. in contractul semnat intre mine si aceasta companie, prin intermediul unui dealer nu este precizat ca trebuie sa anunt cu 30 de zile faptul ca denunt contractul. Mentionez ca eu am respectat termenul obligatoriu de un an, pe care il aveam, dar mi-a fost facturata inca o luna deoarece nu am notificat cu 30 de zile inainte compania.
de la serviciul clienti mi s-a comunicat in scris, ca acest termen este specificat in sectiunea lor de pe internet / conditii contractuale/ incetarea contractului.
eu ma intreb trebuie sa respect niste conditii contractuale ale companiei, publice, dar care nu au fost trecute intr-un contract semnat de mine?
multumesc anticipat
Răspuns la discuția Drepturi ale angajatilor ONG
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Buna ziua,
lucrez intr-un ONG cu sursa de finantare POSDRU, linia 2.6. Proiectul este pe perioada de 2 ani, documentatia a fost depusa la timp, dar decontarea banilor de catre stat (prin MECTS) s-a facut cu mare greutate, asa ca a fost rambursata pana acum, cu 3 luni inainte de finalizarea proiectului, doar o singura cerere si prefinantarea. ONG-ul este aproape de faliment, banuiesc, deoarece in ultimele patru luni nu am luat nici un ban. Am fost de acord sa lucrez in aceste conditii cu speranta ca o sa-mi recuperez banii. Va rog sa-mi spuneti, ca angajat, ce posibilitati am eu sa semnalez ca statul se comporta ca un abuzator si cum pot sa recuperez banii, fara a-mi pierde locul de munca, deoarece in ciuda dificultatilor financiare, imi place ce fac in acest ONG (care acorda servicii sociale si educationale unor copii). Multumesc