Buna ziua,
am avut un contract pentru un abonament de date, de la o companie de telefonie portocalie. in contractul semnat intre mine si aceasta companie, prin intermediul unui dealer nu este precizat ca trebuie sa anunt cu 30 de zile faptul ca denunt contractul. Mentionez ca eu am respectat termenul obligatoriu de un an, pe care il aveam, dar mi-a fost facturata inca o luna deoarece nu am notificat cu 30 de zile inainte compania.
de la serviciul clienti mi s-a comunicat in scris, ca acest termen este specificat in sectiunea lor de pe internet / conditii contractuale/ incetarea contractului.
eu ma intreb trebuie sa respect niste conditii contractuale ale companiei, publice, dar care nu au fost trecute intr-un contract semnat de mine?
multumesc anticipat
Luati in considerare ca exista un contract cadru, cel care ni se inmaneaza fiecaruia si pe care il semnam si niste conditii generale la care acest contract cadru face referire. Eu personal asa am primit la un contract de abonament date tot de la o companie de telefonie portocalie. Ca nu vi le-a inmanat dealer-ul este o alta poveste.