avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Client vs Companie de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Client vs Companie de telefonie

Buna ziua,
am avut un contract pentru un abonament de date, de la o companie de telefonie portocalie. in contractul semnat intre mine si aceasta companie, prin intermediul unui dealer nu este precizat ca trebuie sa anunt cu 30 de zile faptul ca denunt contractul. Mentionez ca eu am respectat termenul obligatoriu de un an, pe care il aveam, dar mi-a fost facturata inca o luna deoarece nu am notificat cu 30 de zile inainte compania.
de la serviciul clienti mi s-a comunicat in scris, ca acest termen este specificat in sectiunea lor de pe internet / conditii contractuale/ incetarea contractului.
eu ma intreb trebuie sa respect niste conditii contractuale ale companiei, publice, dar care nu au fost trecute intr-un contract semnat de mine?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:00, 9 Februarie 2013
Luati in considerare ca exista un contract cadru, cel care ni se inmaneaza fiecaruia si pe care il semnam si niste conditii generale la care acest contract cadru face referire. Eu personal asa am primit la un contract de abonament date tot de la o companie de telefonie portocalie. Ca nu vi le-a inmanat dealer-ul este o alta poveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare unilaterala de contract,efectuat de firma de telefonie. nicodaro nicodaro Fiind la jumatatea termenului intr-un contract cu o firma de telefonie,imi cere sa schimb contractul.In urma refuzului meu,mi se comunica ca,face uz de clauza ... (vezi toată discuția)
Probleme la rezilierea contractului cu operator telefonie stc1 stc1 Buna ziua. In februarie 2012 am reziliat un contract de internet cu un anume operator de telefonie prin intermediul ANPC. Adica am trimis un mail cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)