avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate marvalconst

Activitate marvalconst

Buna seara!
Va rog sa imi dati, daca se poate, un raspuns la urmatoarea intrebare:sunt persoana fizica autorizata si imi desfasor activitatea in incinta locuintei. Trebuie sa platesc taxa de habitat de doua ori?
Multumesc anticipat!
Buna ziua! As dori sa aflu daca pot cumpara o casa nationalizata al carei chirias sunt din anul 2000, contractul fiind incheiat dupa ce a decedat mama mea care era chiriasa din 1950. De asemenea, daca puteti sa-mi spuneti, la cat timp dupa cumparare pot sa o vand.
Va multumesc anticipat!
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unor chestiuni: sunt cadru didactic la o scoala din mediul rural si doresc sa ma inscriu la pretaransfer in perioada 16-20 august 2012. Am citit ordinul de ministru care a reintrodus pretransferul si detasarile si am inteles ca se face pretransferul prin consimtamat intre unitatile de invatamant fara a se incalca articolul 3 din codul muncii. Problema ar fi urmatoarea: directorul scolii unde sunt acum titular poate sa nu isi dea consimtamantul in aceste conditii?
Daca nu reusesc sa iau un post la pretransfer si optez pentru celelalte variante, detasarea in interesul invatamantului si cea la cerere, poate sa nu imi dea acordul? Pe ce s-ar putea baza in acest caz din punct de vedere legal? Ar putea sa imi refuze acest lucru doar pentru ca nu vrea? Ce masuri pot lua in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!