avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxa habitat persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxa habitat persoana fizica autorizata

Buna seara!
Va rog sa imi dati, daca se poate, un raspuns la urmatoarea intrebare:sunt persoana fizica autorizata si imi desfasor activitatea in incinta locuintei. Trebuie sa platesc taxa de habitat de doua ori?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:43, 16 Iunie 2013
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa tvr din 2012 verificator verificator Sunt Persoana Fizica Autorizata, cu sediul social la domiciliu, iar activitatea o desfasor pe teren, la beneficiari. La domiciliu nu desfasor nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta unde am fi sediu activitate econimica Derulator Derulator Buna ziua, Eu sunt traducator autorizat si imi desfasor ativitatea la domiciliu, iar sotia mea are un cmi cu sediul social la domiciliu, dar cu activitate ... (vezi toată discuția)
Plata taxa tv la pfa sdg73 sdg73 Buna ziua, Sunt pensionar, locuiesc in Jud. Arges, desfasor activitate in judet de reparatii cantare. Sunt persoana fizica autorizata, (activitate ambulanta ... (vezi toată discuția)