avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata taxa TV la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata taxa TV la pfa

Buna ziua,
Sunt pensionar, locuiesc in Jud. Arges, desfasor activitate in judet de reparatii cantare.
Sunt persoana fizica autorizata, (activitate ambulanta la sediile societatilo comerciale) si am primit instiintare de la RADIO TV ROMANA CRAIOVA cum ca datorez restanta plata tv din anul 2013.
Mentionez ca din documentele contabile nu rezulta ca am achizitionat si nici nu detin TV sau radio pentru activitatea pe care eu o desfășor.
Este legal sa-mi peceapa o taxa de genul acesta.
Cel mai recent răspuns: sdg73 , utilizator 18:30, 29 Martie 2016
Da.
Da...? Va rog sa-mi dati mai mulrte detalii. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe firma doinitaciucur doinitaciucur cum scap de plata taxei radio tv pe firma ? (vezi toată discuția)