avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate lucian1993

Activitate lucian1993

Din pacate suntem un popor inapoiat, fara cultura miscarii in natura. Din punct de vedere legal, sunt permise hotarari de Consiliu Local care sunt aberante si nu se supun nici unei cenzuri. Probabil ar trebui sa atacati PV pe considerente formale si in acelasi timp sa aduceti cazul in atentia institutiei Avocatului Poporului.
Daca am inteles bine, Legea 19/2000 a fost abrogata prin Legea 263/2010. In aceste conditii, in ce baza si cate zile de cm poate acorda medicul de familie, pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani?

Multumesc
Auch! Totusi sper ca dreptatea sa fie de parte D-lui Rosu. Scorul la compensatorii este de 5-2 in favoarea agriculturii!!! Ce neam suntem si noi, glumim si cu burta goala #-o.
Pe ce te bazezi @freeelis, ca sa pun raul in fata?
Va rog sa ma luminati in urmatoarea speta: in firma unde lucrez urmeaza concedieri masive :(( . Probabil va trebui sa ne cerem drepturile in instanta. Firma are obiectul de activitate principal CAEN din ramura agricultura si industrie alimentara ( 10 ), dar activitatea prestata real si raportata in bilanturi este din ramura comert ( 46 ). Angajatii la ce CCM ramura se pot raporta pentru stabilirea drepturilor?
Multumesc mult
Compania la care lucrez a fost achizitionata si e in procesul de a fi absorbita de o alta companie. Cei din compania cumparatoare au achizitionat cota noastra de piata si nu au nevoie de angajati :(, ca urmare, in momentul fuziunii, nu intentioneaza sa ofere contracte de munca angajatilor companiei absorbite. Exista masuri de protectie sociala obligatorii pentru angajator in acest caz? #-o Macar dreptul la preaviz si salarii compensatorii, conform CCM al defunctei societati?
Multumesc anticipat.