Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
- in urma unui proces am fost condamnat la 1,6 ani inchisoare sub supraveghere, a avut loc si un recurs,solutia a ramas definitiva.Intrebarea mea este: Hotararea mi-o trimit cei de la Judecatorie prin posta sau trebuie sa ma duc eu la arhiva sa o caut acolo(procesul s-a terminat in data de 25.10.2012); in solutie spune ca trebuie sa ma prezint la Serviciului de Probatiune conform Programului de Supraveghere - acest program mi se comunica prin posta sau trebuie sa ma duc eu la acest serviciu.
Va multumesc mult!
revin cu inca o intrebare: s-a facut recurs de catre partea vatamata si de catre Ministerul public.Intrebarea este: se poate schimba incadrarea din " 1 an si 9 luni suspendare sub supraveghere" cu alta incadrare, de exemplu " cu executare".astept cu nerbadare raspunsul d.voastra.va multumesc!
accidentul a avut loc la sfarsitul anului 2010.din exprimarea " Obliga inculpatul alaturi de firma de asigurari la plata sumei....." sa inteleg ca ar trebui sa platesc si eu?.va multumesc anticipat.
Buna ziua,
in urma unui accident de circulatie am fost condamnat la 1 an si 9 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere precum si la plata ALATURI de firma de asigurari la suma de 10000 euro daune morale(daune materiale nu a solicitat partea vatamata).Va rog sa-mi spuneti daca si eu platesc ceva din suma de 10000 euro sau este suportata in intregime de firma de asigurari.