Contractul de comision prevedea ca vanzatorul sa achite o garantie de 1000 lei, catre agentia imobiliara, lucru care nu s-a intamplat (nu exista o chitanta).
Am cumparat o garsoniera.
Inainte de autentificarea actelor la notar a fost semnat un Contract de comision, Dupa semnarea Contractului de comision vanzatorul si cumparatorul au hotarat sa renunte la colaborarea cu agentia imobiliara prin care a fost incheiat Contractul de comision.
A fost autentificat actul de vanzare cumparare la notar fara a mentiona in el Contractul de comision.
Contractul de comision prevedea ca vanzatorul sa achite o garantie catre agentia imobiliara, lucru care nu s-a intamplat (nu exista o chitanta).
Poate Vanzatorul sa-mi straice actul de Vanzare Cumarare ???
Multumesc pentru raspuns. Dar CE SE INTAMPLA DACA IN contractul de vanzare cumparare au fost trecuti LEI (fara a fi mentionat echivalentul a .... EUR) si in realitate s-a achitat EURO?
Am nascut in luna IANUARIE 2012, si in martie am depus actele pentru indemnizatie de crestere copil (n-am primit nici un raspuns inca).
Am un contract de colaborare cu o societate de asigurari la care am inregistrat venituri supuse impozitatii (comision) in perioada ianuarie - iunie 2012, PENTRU CA NU AM STIUT CA N-AM VOIE SA REALIZEZ VENITUIRI.
Ce trebIe sa fac sa-mi se acorde indemnizatia???
Mentionez ca incepand cu luna iulie 2012 am intrerupt colaborarea cu societatea de asigurari.