avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate edwe69

Activitate edwe69

Răspuns la discuția accident
puteti sa-mi spuneti
si cum este fapta aceasta incadrata la art.1,2,3,sau4.persoana a facut plangere.nu eu.
eu nu am fost baut,,am cazierul auto 0 in 20 de ani .deci pot primi 3 luni si oierde permisul pt un an eu fiind sofer angajat si pot pierde locul de munca.? cine decide daca se incepe urmarirea penala? multumesc.
multumesc. nu am fost baut nu am nimic in cazierul auto de 20 de ani iar persoanei nu i-am facut nimic dar cine decidecaca se incepe proceduea de urmarire penala.daca nu am baut cum pot fi incadrat? multumesc anticipat.
se poate primii amenda penala?
acum am dovada,si referitor la suspendare se da cit minim si scit maxim? si daca este cu suspendare permisul ramain la mine?
ce inseamna cu suspendare ,si cu permisul ce se int
Discuție accident
ce pedeapsa risc pt un accident din culpa victima are70 zile de la medico-legal
vreau sa fac un act de concesiune spatiu cu asociatia la notar. la noi se vrea vanzarea uscatoriei si pt partea mea am negociat cu locatarii scarii cedarea partii mele in schimbul cedarii altui spatiu din propietatea comuna din partea a 11 locatari din totalul de 19 propietari a spatiului ce il detin dumneaqlor la acest din urma spatiu in schimbul cedarii din partea mea la uscator. cedarea din partea lor este pe 15 ani drept de folosinta a mea fara a putea schimba destinatia statiului. cun formulez la notar acest act pt a nu avea probleme pe viitor cu actualii propietari sau eventual altii noi fara sa cedez partea mea la uscator pe degeaba? multumesc.
Răspuns la discuția uscatoria
multumesc dar inteleg ca fac cum stiu eu pt ca nimeni nu stie a m-a sfatui mai bine trebuie facut setul de acte si la notar pt siguranta tuturor sau nu ,se poate sau nu aceasta forma de concesiune fara plata catre asociatie cu acordul a 13 propietari din 19 pe o perioada de 50 ani? multumesc.