vreau sa fac un act de concesiune spatiu cu asociatia la notar. la noi se vrea vanzarea uscatoriei si pt partea mea am negociat cu locatarii scarii cedarea partii mele in schimbul cedarii altui spatiu din propietatea comuna din partea a 11 locatari din totalul de 19 propietari a spatiului ce il detin dumneaqlor la acest din urma spatiu in schimbul cedarii din partea mea la uscator. cedarea din partea lor este pe 15 ani drept de folosinta a mea fara a putea schimba destinatia statiului. cun formulez la notar acest act pt a nu avea probleme pe viitor cu actualii propietari sau eventual altii noi fara sa cedez partea mea la uscator pe degeaba? multumesc.
Conform norme in vigoare spatiile parte comuna din condominii nu pot face obiectul unor vanzari
Eventual acestea pot face obiectul unor inchirieri pe diferite perioade de timp,7,25,49,99 ani
Clarificati-va concret pozitia vis-a -vis de concesiune,sau vanzare care sunt situatii juridice distincte
Uscatoria
edwe69
avem 19 apartamente pe scara si 18 apartamente sunt de acord sa vanda uscatoria,se poate fara acordul celui de-al 19 propietar?multumesc. (vezi toată discuția)