Wow! Se pare ca sunt singurul care se gandeste la ghidusii de genul. Cred ca nu prea sunt intrebari care sa astepte timp de 2 saptamani un raspuns :)
Chiar eram curios daca este ceva ilegal in ceea ce spusesem eu. Iar daca nu este expres interzis, atunci este permis...
Am vazut ca prin Vest este deja o moda in a-ti vinde casa printr-o tragere la sorti. Adica, tu, vazatorul, intrucat nu reusesti sa-ti vinzi imobilul la un pret acceptabil, poti organiza o tragere la sorti, vanzand cat mai multe tichete cu un pret modic. Evident, toata aceasta operatiune, fiind sub stricta supraveghere a unui Notar Public...
Intrebare: legislatia din Romania permite desfasurarea unei astfel de solutii?
Buna ziua. In urma cu cateva zile am avut anumite neintelegeri la serviciu, neintelegeri datorate de durata concediului de odihna. Mai precis, daca durata acestuia este afectata de un concediu medical. Prevederile codului muncii sunt destul de ambigue: ... se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic. Aici parerile sunt impartite: de la a nu lua in calcul deloc CM si de a beneficia de intregul CO, fie de a lua intregul CM (zile) si sa afecteze durata CO.