avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil printr-o tragere la sorti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil printr-o tragere la sorti

Buna ziua,

Am vazut ca prin Vest este deja o moda in a-ti vinde casa printr-o tragere la sorti. Adica, tu, vazatorul, intrucat nu reusesti sa-ti vinzi imobilul la un pret acceptabil, poti organiza o tragere la sorti, vanzand cat mai multe tichete cu un pret modic. Evident, toata aceasta operatiune, fiind sub stricta supraveghere a unui Notar Public...

Intrebare: legislatia din Romania permite desfasurarea unei astfel de solutii?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mickey13 , utilizator 14:17, 11 Octombrie 2012
Wow! Se pare ca sunt singurul care se gandeste la ghidusii de genul. Cred ca nu prea sunt intrebari care sa astepte timp de 2 saptamani un raspuns :)
Chiar eram curios daca este ceva ilegal in ceea ce spusesem eu. Iar daca nu este expres interzis, atunci este permis...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate vanzari constructii poti avea fara sa platesti tva? deeaandreea deeaandreea In 2017 am inceput construcția a 3 case, ca persoana fizica. Anul trecut in august am vandut una altei pers fizice, pretul fiind 75000euro. Anul acesta as ... (vezi toată discuția)
Notarea promisiunii in cartea funciara SaraK SaraK Buna, Am o nelamurire legata de urmatoarele clauze dintr-un contract de rezervare: [i]4.1 Promisiunea nu va fi notată în Cartea Funciară. În cazul ... (vezi toată discuția)
Proprietatea bunului-factura sau/si contract? marlen_dud marlen_dud As dori sa imi spuneti cand un client este considerat proprietar in cel putin urmatoarele cazuri: 1. La cumpararea unui autoturism (intre 2 societati ... (vezi toată discuția)