Numele meu este Marian si am o nelamurire si as dori sfatul unei persoane experte in domeniu. Am semnat un contract cu o firma, prima data am semnat contractul pe o perioada determinata (o luna) in care am facut training. De pe 8 aprilie s-a realizat o prelungire a contractului in aceleasi conditii, pe aceeasi perioada de timp. Fiind nemultumit de conditii, as dori sa reziliez contractul. Tin sa mentionez ca sefa de proiect, este de acord cu rezilierea contractului, fara consecinte ulterioare. V-am contact deoarece am nevoie de sfatul unei persoane avizate in legatura cu cele mentionate mai sus. As dori in principal sa stiu daca se pot lua masuri legale impotriva mea sau daca pot fi liber de contract in cel mai scurt timp. In cazul in care ambele parti consimt acest lucru, as dori sa va intreb cum se realizeaza rezilierea contractului si ce acte ar trebui sa primesc ca urmare a acestui fapt.
Astept raspunsul dumneavoastra!
Dupa cum spune si titlul subiectului, cum pot face acest lucru? Avand in considerare ca acea persoana a intrat si a luat conversatiile private facandule publice, fara consimtamatul meu. Sunt si cativa martori care pot dovedi asta. Deci, um procedez?