avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Activitate nicasilvia

Activitate nicasilvia

poate nu am postat intrebarea unde trebuie si de aceea rog administratorii sa o posteze corect. nu au aparut normele ? nu stie nimeni ce sa imi zica ? banuiesc ca mai sunt si altii interesati - am vazut vizualizarile
multumesc
Buna ziua,
Am un SRL la care fac transportul pentru desfasurarea activitatii cu o autoutilitara de 5 to care este pusa la dispozitia firmei de proprietar - administrator prin contract de comodat.
Din ce am citit pe net in ordonanta 11/2013 nu iteleg daca ma incadrez in noile prevederi adica daca sunt obligat sa imi pun tachograf la masina si sa imi iau atestat.
Mentionez ca nu am in obiectul de activitate al firmei transport contra cost si masina se misca doar pentru activitatea mea.
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Răspuns la discuția tva cladire si teren
va multumesc pentru raspuns. am un singur numar cadastral si inteleg ca nu voi plati tva deloc. as fi platit pentru curti constructii dar valoarea lui este mai mica decat valoarea constructiei. am inteles bine ?
vreau sa vand o cladire cu teren de pe firma catre o persoana fizica. in contabilitatea firmei acestea sunt fara tva dar la vanzare, trebuie sa le facturez si nu stiu daca ma incadrez la scutire de tva. proprietatea este casa de locuit cu teren aferent Sc 120 mp , teren curticonstructii 760 mp si teren arabil 1740mp. ma puteti sfatui cumva ???
in intelesul art 253 cod fiscal alin 7 - leasing financiar = credit pe firma cu ipoteca pe cladirea cumparata ???
cat timp ocladire este ipotecata la banca sepoate face o reevaluare pentruimpozit ???