avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Activitate nyros

Activitate nyros

Ma gandeam eu!Doar ca ofertele primite sunt ridicol de mar! Eu indrept o nedreptate,nu primesc ceva !
Va multumesc,cu respect pentru raspuns si indrumare!
Buna ziua!
Am o sulta care apare la cartea funciara,au trecut trei ani de la emiterea ei si trebuie introdusa actiune la judecatoria sector 5 pentru constatarea prescriptiei. Acest lucru il pot face eu,ca persoana fizica,sau trebuie sa apelez la un avocat? Cam cat ar costa,pentru ca asta este "durerea" ? Cu respect, Sorin
Buna ziua,am fost impropietarit cu apartamentul parintilor,in care am si locuit si locuiesc,printr o hotarare judecatoreasca definitiva,cu mai mult de trei ani in urma,cu conditia platii unei sulte catre o ruda aparuta instantaneu. In acest interval,nu am fost instiintat si nici vreo executare nu s a mai lansat.Se poate prescrie,cum si cine ma poate ajuta?
La fel din partea a doua banci care dupa trei ani si ceva,au inceput iar actiunile de haituire.
Acestea se incadreaza la prescriere?
Cine ma poate ajuta ,va rog!.
Mai mentionez,ca din partea celor doua banci,exista si procedura de executare silita.
Cu respect
am executare silita , de la doua banci.
una pe bunuri mobile,iar alta pe mobile/imobile.
procesele,conform unei anumite legi s a tinut fara a fi anuntat,desi aveam acte doveditoare a imposibilitatii de plata.
una dintre ele mi a trimis acasa instiintarea din partea unui anumit executor,dar au constatat ca nu exista nimic de confiscat.
cealalta, nu.
pot face ceva ptr a negocia acele sume,astronomice de altfel,care au evoluat si evolueaza,de la un nr derizoriu,aproximativ?
este legala actiunea d lor,impotriva mea?
sunt adevarate povestile cu prescrierea datoriilor in decurs de trei ani?
unde pot scoate copii din acele decizii,dat fiind ca un avocat m a sfatuit ca mai bine nu rascolesc trb asta,etc?
Multumesc anticipat!!
multumesc frumos! cu respect.
buna ziua!
am obtinut apartamentul in care stau ,in urma unui proces de succesiune cu o ruda.
dar trebuie platita o sulta f mare,pe care nu mi o pot permite.
de aceea doresc sa vand,sa primesc un avans ptr a plati tot ce este necesar(inclusiv sulta), dar nu stiu ce pasi trb urmati si la ce costuri ma expun.
apartamentul nu are cadastru/intabulare, iar eu nu am decat o hotarare definitiva si irevocabila de la tribunal.
Exact,ma puteti indruma,pas cu pas,spre a iesi din acest hatis si a pune tot in regula?
Va multumesc anticipat!