avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pasii necesari dobandirii actelor unui apartament ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pasii necesari dobandirii actelor unui apartament ,primit ca mostenire

buna ziua!
am obtinut apartamentul in care stau ,in urma unui proces de succesiune cu o ruda.
dar trebuie platita o sulta f mare,pe care nu mi o pot permite.
de aceea doresc sa vand,sa primesc un avans ptr a plati tot ce este necesar(inclusiv sulta), dar nu stiu ce pasi trb urmati si la ce costuri ma expun.
apartamentul nu are cadastru/intabulare, iar eu nu am decat o hotarare definitiva si irevocabila de la tribunal.
Exact,ma puteti indruma,pas cu pas,spre a iesi din acest hatis si a pune tot in regula?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nyros , utilizator 07:20, 12 Iulie 2012
Gasiti un cumparator, faceti un antecontract de vanzare cumparare la notariat, achitati sulta, faceti cadastru, va gasiti o alta locuinta si in sfarsit faceti tot prin notariat vanzarea apartamentului.
multumesc frumos! cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura contract vanzare - cumparare RaduZarnescu RaduZarnescu Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Tatal meu a primit prin decizie definitiva si irevocabila prin partaj, un teren si o casa. A decis sa le vanda, si a si ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta; vanzatorul are de achitat sulta clau_dia_t clau_dia_t Am dori sa cumparam un apartament, dar vanzatorul M. E. ne-a spus ca are urmatoarele probleme: - M.E. a locuit cu parintii si a avut grija de acestia, ... (vezi toată discuția)
Antecontract credit prima casa jomini jomini Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am depus dosarul pentru a accesa un credit Prima Casa. Mi-a fost aprobat de catre banca, totul este ... (vezi toată discuția)