avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate ada76

Activitate ada76

Cunosc acest lucru si tocmai de aceea am postat aceasta intrebare.Solicit si alte raspunsuri pentru a avea certitudinea ca nu pierd indemnizatia.Multumesc!
freeelis a scris:

Atunci acest c.i.m. va trebui suspendat imediat , astfel incat sa nu apareti activa cu un raport de munca ....

Ce inseamna imediat? Se poate in aceeasi zi, 1 sept. sa mi se incheie c.i.m si in aceeasi zi sa se suspende?Multumesc!
Mi s-a suspendat contractul la 31 august, si ulterior, azi am luat post la suplinire, incepand cu 1 septembrie, pentru a avea continuitate pe post in baza concursului din 2011.
Va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie procedat in urmatorul caz: am fost angajata pe perioada determinata pana la 31 august 2012.De la 1 sept.2012 am intrat in concediu de crestere a copilului (avand 12 luni lucrate anterior).Pentru a merge pe continuitate (in invatamant) am luat de la 1 septembrie un post la suplinire.Cu ce data se reia noul contract de munca si , apoi, se suspenda iar ? Pot fi facute ambele in aceeasi zi fara sa afecteze data intrarii in concediu de crestere copil? Ce trebuie sa fac, sa anunt eu inspectoratul sa vacanteze postul sau il vacanteaza scoala ?
Am intrat in concediul prenatal in data de 2 mai 2012. Am nascut in data de 7 mai, aflandu-ma in prezent in concediul postnatal. Plata acestui concediu trebuie sa se mareasca incepand cu 1 iunie, avand in vedere marirea salariului de incadrare cu 8% ? Indemnizatia de crestere a copilului se va calcula din salariul marit cu 8% sau din salariul pe care l-am avut?