avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

Am intrat in concediul prenatal in data de 2 mai 2012. Am nascut in data de 7 mai, aflandu-ma in prezent in concediul postnatal. Plata acestui concediu trebuie sa se mareasca incepand cu 1 iunie, avand in vedere marirea salariului de incadrare cu 8% ? Indemnizatia de crestere a copilului se va calcula din salariul marit cu 8% sau din salariul pe care l-am avut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 13 Iulie 2012
Indemnizatia pentru CCC nu se va calcula din salariul marit cu 8% .. cuantumul indemnizatiei este de de 75% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului ... in speta, perioada eligibila care se va lua in calcul este 07.05.2011 - 07.05.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de crestere a copilului si prenatal? saonioana saonioana Buna ziua. Sunt studenta la zi, anul 1 si am contrat de munca pe perioadat determinata incepand cu 26.06.2012 care se incheie la 04.05.2013. urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si concediul de ingrijire a copilului 32aly 32aly Daca salariul a fost marit in luna a 2 a de sarcina, ce procentaj are concediul prenatal ? Concediul prenatal poate fi luat in luna a 7 a de sarcina. Ce ... (vezi toată discuția)