avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate ionataan07

Activitate ionataan07

In anul 1988 am avut un accident de munca in care mi-am rupt piciorul si am avut nevoie de operatie in care mi-a fost introdusa o tija in femur. Dupa acest accident am beneficiat de bilet la statiune cu tratament. Acum 2 ani mi-am bagat ordonanta si nu am mai primit acest bilet. Fara acest tratament starea mi se inrautateste si ma apuca dureri la picior. Vreau sa va intreb daca ,desi am plecat de la cariera, nu mai am dreptul la acest bilet, pentru ca trauma ramane, si accidentul a fost la locul de munca.

Va rog sa ma scuzati daca nu am postat in categoria corecta.
Unde sa ma duc pentru a infiinta un SRL, si care sunt pasii de urmat?
Pana acum 3 ani am lucrat in minerit, dar totodata lucram si pe cont propriu in amenajari interioare "la negru", pana cand am plecat de acolo si am decis sa ma axes pe a doua activitate, pe care o practic de atunci, tot "la negru", dar vreau sa cotizez la pensie si asigurare medicala si restul impozitelor, care este cel mai usor mod pentru a intra in "legalitate''? Persoana fizica autorizata sau firma? Tin sa precizez ca echipa cu care lucrez sunt cei doi baieti ai mei, majori amandoi.

Imi cer scuze daca nu am pus intrebarea in categoria adecvata.