avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In legatura cu accident de munca si bilet tratament
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In legatura cu accident de munca si bilet tratament

In anul 1988 am avut un accident de munca in care mi-am rupt piciorul si am avut nevoie de operatie in care mi-a fost introdusa o tija in femur. Dupa acest accident am beneficiat de bilet la statiune cu tratament. Acum 2 ani mi-am bagat ordonanta si nu am mai primit acest bilet. Fara acest tratament starea mi se inrautateste si ma apuca dureri la picior. Vreau sa va intreb daca ,desi am plecat de la cariera, nu mai am dreptul la acest bilet, pentru ca trauma ramane, si accidentul a fost la locul de munca.

Va rog sa ma scuzati daca nu am postat in categoria corecta.
Cel mai recent răspuns: Adrian Daminescu , Consilier juridic 00:58, 19 Iulie 2012
Din cate am inteles s-au suspendat anul acesta biletele de tratament. Cel putin pentru pensionari stiu sigur. Inceraca sa gasesti o oferta prin ANAT. Daca nu ma insel au bilete de tratament un pic mai ieftine prin programe speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier- despagubire rca deiulina deiulina Buna seara, In anul 2009 parintii mei au fost implicati intr-un grav accident rutier : un cetatean cu 2 la mie alcoolemie a intrat pe contrasens frontal ... (vezi toată discuția)
Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)
Accident de munca la madrid claudiu1982 claudiu1982 BUNA SEARA MA NUMESC LAZAR CLAUDIU MARIUS SUNT IN MADRID din anul 2002 in anul 2008 pe 1 septembrie am avut un accident de munca am cazut de la o inaltime de ... (vezi toată discuția)