Buna ziua!
Am lucrat la o societate cu contract de munca pe perioada det. de 3 luni, ulterior mi s-a propus prelungirea pe alte 3 luni. Cu 8 zile inainte de expirarea contractului dir.nat.de vanzari mi-a propus incetarea colaborarii cu acordul partilor, mai exact art.55 lit.b ( motivul mi s-a solicitat sa lucrez zilnic de la orele 8-20 lucru cu care nu am fost de acord deoarece in c.i.m. aveam stipulat ca si program 8 ore de L-V).
Doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj, mentionanad ca inainte de a lucra la aceasta societate ma aflam in somaj de o luna de zile si beneficiam de indemnizatia de somer.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua! Doresc sa stiu care sunt modalitatile de vanzare a dreptului de proprietate ce face obiectul legii 10/2001, dosar ce se afla la ANRP pentru a se stabilii valoarea materiala de despagubire. Pot vinde acest drept si unei institutii bancare ?
Am beneficiat de drepturi din partea AJOFM o luna dupa care m-am angajat pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior mi s-a propus prelungirea contractului pentru alte 3 luni. Inaintea incheierii termenului mi s-a propus incetarea CIM inainte de termen de catre angajator cu prevederile art.55 lit.b, cu care am fost de acord. Doresc sa stiu pot beneficia in continuare de drepturi de somaj?