avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate corvitata

Activitate corvitata

Buna ziua!
Am lucrat la o societate cu contract de munca pe perioada det. de 3 luni, ulterior mi s-a propus prelungirea pe alte 3 luni. Cu 8 zile inainte de expirarea contractului dir.nat.de vanzari mi-a propus incetarea colaborarii cu acordul partilor, mai exact art.55 lit.b ( motivul mi s-a solicitat sa lucrez zilnic de la orele 8-20 lucru cu care nu am fost de acord deoarece in c.i.m. aveam stipulat ca si program 8 ore de L-V).
Doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj, mentionanad ca inainte de a lucra la aceasta societate ma aflam in somaj de o luna de zile si beneficiam de indemnizatia de somer.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua!
Doresc sa stiu in ce conditii pot instraina un drept de proprietate si daca il pot vinde unei banci.
Buna ziua! Doresc sa stiu care sunt modalitatile de vanzare a dreptului de proprietate ce face obiectul legii 10/2001, dosar ce se afla la ANRP pentru a se stabilii valoarea materiala de despagubire. Pot vinde acest drept si unei institutii bancare ?
Răspuns la discuția suspendare dosar somaj
Buna dimineata, multumesc pt. raspuns, dar daca imi puteti da si cadrul legal (art, lit etc.) sa-l pot prezenta juristului de la AJOFM.
Am beneficiat de drepturi din partea AJOFM o luna dupa care m-am angajat pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior mi s-a propus prelungirea contractului pentru alte 3 luni. Inaintea incheierii termenului mi s-a propus incetarea CIM inainte de termen de catre angajator cu prevederile art.55 lit.b, cu care am fost de acord. Doresc sa stiu pot beneficia in continuare de drepturi de somaj?