SA INTELEG CA POT TRECE APARTAMENTUL PE NUMELE SOTULUI, CA SA NU MI=L MAI POATA SCOATE LA VANZARE EXECUTORUL, PENTRU NEPLATA CREDITULUI DE NEVOI PERSONALE?
BUNA ZIUA! DORESC SA VA INTREB DACA POT TRECE PE NUMELE SOTULUI UN APARTAMENT, CUMPARAT DE MINE INAINTE DE CASATORIE ,CU UN CREDIT IPOTECAR?
DORESC SA FAC ASTA PENTRU A NU IMI FI SCOS LA VANZARE APARTAMENTUL DIN CAUZA FAPTULUI CA URMEAZA SA FIU EXECUTATA SILIT DE O BANCA , ALTA DECAT CEA DE LA CARE AM LUAT CREDITUL IPOTECAR, DE LA CARE AM LUAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE..
NU STIU CUM SA FA SA NU PIERD APARTAMENTUL.
din cauza unui credit de nevoi personale , urmeaza sa ne execute silit apartamentul cumparat in 2010 de mine prin credit ipotecar la care suntem cu rata la zi. intreb, sotul nu poate contesta executarea? nu are niciun drept aupra apartamentul avand in vedere ca din 2011 contribie si el la plata ratelor?
daca am cumparat un apartament inainte de casatorie, si dupa 2 ani, m-am casatorit ,astfel ca la plata ratelor contribuie si sotul, apartamentul devine bun comun?
buna ziua!
vreau un raspuns urgent.
am un credit ipotecar la banca 1 de 27 mii euro, la care sunt cu ratele la zi.
in 2010 am luat si un credit de nevoi personale de 49 mii lei , pentru care, acum , am fost executata silit. mi s-a pus porire pe salariu, insa eu incasez indemnizatie de crestere copil pana la sf lui 2013. am facut un acord cu ei , prin care lunar le plateam 500 lei, insa , de 3 luni banca 2 nu a mai virat aceasta suma, eu nestiind acest lucru. sigur ca , cei de la banca 3 s-au suparat. atat cei de la banca 3 cat si executorul judecatoresc sustin ca, daca in termen de 30 de zile nu achit creditul , imi scot la vanzare apt. .
va intreb- imi pierd apartamentul ? pot sa imi scoata la vanzare apt pt a-sirecupera banii, desi la creditul ipotecar sunt cu ratele la zi/?
Buna ziua! Am un credit ipotecar la o banca si sunt la zi cu ratele. La o alta banca am un credit de nevoi personale la care sunt restanta de mai mult timp si nu am posibilitatea sa ajung la zi cu ratele din cauza problemelor salariale. Ce pot sa patesc din cauza restantei la creditul de nevoi personale?