BUNA ZIUA! DORESC SA VA INTREB DACA POT TRECE PE NUMELE SOTULUI UN APARTAMENT, CUMPARAT DE MINE INAINTE DE CASATORIE ,CU UN CREDIT IPOTECAR?
DORESC SA FAC ASTA PENTRU A NU IMI FI SCOS LA VANZARE APARTAMENTUL DIN CAUZA FAPTULUI CA URMEAZA SA FIU EXECUTATA SILIT DE O BANCA , ALTA DECAT CEA DE LA CARE AM LUAT CREDITUL IPOTECAR, DE LA CARE AM LUAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE..
NU STIU CUM SA FA SA NU PIERD APARTAMENTUL.
SA INTELEG CA POT TRECE APARTAMENTUL PE NUMELE SOTULUI, CA SA NU MI=L MAI POATA SCOATE LA VANZARE EXECUTORUL, PENTRU NEPLATA CREDITULUI DE NEVOI PERSONALE?
E bun propriu, doamna avocat.
Nu puteti, doamna si chiar daca ati putea, o faceti degeaba.
Nu puteti din pricina ipotecii, nu ar accepta banca la care ati garantat cu casa.
Apoi, nu aveti cum sa vindeti fara sa adoptati un alt regim matrimonial, ati putea dona, dar donatia ar putea fi revocata.
Nici n-ar fi indicat sa faceti asta, sa ramaneti si datoare si sa va improprietariti sotul.
Gasiti solutii pt plata datoriei.
Nu mai scrieti cu majuscule ca e greu de citit, multumim.
Aveti grija sa nu va pierdeti si sotul si apartamentul. Odata devenit proprietar, nu se stie cum va reactiona. Mai bine ganditi-ve la o solutie sa va platiti datoria. Altfel, poate regretati gestul. In alta ordine de idei, vanzarea intre soti este interzisa, din cate stiu eu. puteti sa ii donati, dar donatia poate fi desfiintata, ca fiind facuta in frauda creditorului.