da in acea perioada eram rezident in italia si am obtinut permisul pe care i-l posed dar nu stiu daca pot sa conduc pentru ca mie dupa proces nu mi-a ajuns nici o hotarare in scris doar cea pe care am vazut-o pe internet pe site/ul curtii de apel galati.va salut.
buna ziua eu am luat in anul2007 un permis de conducere in italia(cumparat) care in urma unui control in romania in in anul 2010 m-i s-a retras de catre politia vrancea eliberandumi-se o dovada de circulatie pentru control in vederea autenticitatii dupa care a urmat un proces pt ca au considerat ca ar fi fals.in 2011 s-a dat o hotarare judecatoreasca in care se bazau toate pe uz de fals incat hotararea judecatoreasca nu i-mi lua dreptul de a mai conduce insa i-mi interzicea in baza unor articole pt uz de fals sa nu ocup functii politice ,administrative etc societati comerciale sau administrator al acestora.a urmat apelul la galati in care au admis apelul iar cealalta decizie a tribunalului vrancea ramanand asa eu in anul 201o decembrie am obtinut un permis de conducere in italia pe care il detin vroiam sa stiu daca tot m-am intors definitiv in tara pot sa conduc sau nu ?in ori ce caz daca doriti sa cititi exact hotararile si la tribunalul vrancea si la curtea de apel galati puteti scrie numele meu caragia i. ionel si cititi mai clar tot ce s-a hotarat.daca m-ati putea ajuta sa inteleg mai bn multumesc.astept raspuns
cum sa aflu daca am dreptul de a conduce pe drumurile publice cu noul permis obtinut in italia in anul2010 dupa ce in septembrie 2011 am fost condamnat cu suspendare si m-i s-a anulat un permis de conducere fals