avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autovehicul inmatriculat in alta tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autovehicul inmatriculat in alta tara

buna ziua am si eu o intrebare il am pe fratele meu in spania si vrea sa imi aduca o masina.el are toate actele in regula si a cumparat o masina e inmatriculata pe numele lui daca mi-o aduce cat pot sa circul cu ea in romania?repet e deja inmatricuta in spania pe numele lui.ca sa circul eu cu ea am nevoie de inputernicire¿de ce acte am nevoie?o sa am probleme cu politia ptr ca masina are asigurare din spania?trebuie sa le traduc.astept raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana2006 , utilizator 14:44, 18 Iulie 2012
buna nu este nevoie decat de o imputernicire pentru masina in cauza si de rovineta pt romania e foarte simplu
imputernicirile cat au valabilitate?se face la notar.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate anula o procura mugurandreea mugurandreea am si eu o masina din romania pe numele altcuiva dar eu am o procura ca o pot vinde si o pot inmatricula in alta tara ,inainte sa pun masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Problema vanzare masina sh justmematza justmematza Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea problema,in care am nevoie de sfaturile dumneavoastra. In anul 2006 am cumparat o masina sh din Germania. Am ... (vezi toată discuția)
Trecere cu auto prin vama, cu procura autentificata sau nu? Consilier Juridic Consilier Juridic Ptr. a trece prin vama Giurgiu cu masina unei alte pers. fizice ( a unui prieten, tata, frate etc) este nevoie de procura autentificata ? Se poate trece ... (vezi toată discuția)