Ca si prejudiciu care de altfel a fost recuperat este vorba de produse in valoare de 135 ron. As mai vrea sa inteleg partea cu "faza de cercetare". Ce se mai cerceteaza din moment ce prejudiciul a fost recuperat si fapta recunoscuta?
Va multumesc.
In declaratie am scris ca imi pare rau pentru fapta comisa dar politistul m-a amenintat ca e vai si amar de mine daca nu ma prezint saptamana viitoare cand ma suna (am lasat si nr. de telefon). Au trecut 2 sapt si tot astept. Nimeni nu stie si nu vreau sa se afle. Mi-e rusine de mor!!!!
Este posibil sa primesc amenda administrativa si atat, fara a mai fi audiata de procuror? Asta in cat timp?
Multumesc!
Care este procedura in cazul unui furt din supermarket unde prejudiciul a fost recuperat si chemata politia? S-a luat o declaratie la seful de supermarket si de la hot de catre politie. Mentionez ca acesta este la prima fapta de acest gen. Mai este cazul sa mai fie chemat? Si in cazul unei amenzi aceasta vine in plic sau se poate vedea ce scie de catre postas?
Incidentul a avut loc acum 2 saptamani si nu a venit nici o citatie, sa ma astept ca vine?