Buna ziua,
As dori sa intreb daca e obligatorie plata indemnizatiilor jucatorilor de fotbal pentru luna anterioara, daca in data de 10 a lunii acesteia, adunarea generala a asociatiei va hotara desfiintarea echipei si retragerea ei din Campionatul National de Fotbal.
Mentionez ca jucatorii au incheiate conventii civile cu asociatia iar desfiintarea se va hotara datorita rezultatelor proaste obtinute de echipa dar si din cauza imposibilitatii asociatiei de a mai sustine echipa din punct de vedere financiar.
Multumesc
Revin la intrebarea mea precedenta, referitoare la contributii conventii civile, si va rog sa nu-mi luati in considerare partea de la "deasemenea..." in jos. Multumesc inca o data.
Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti ce se intampla daca intr-o luna, un angajat cu conventie civila la o asociatie sportiva, are venitul brut realizat, mai mare de 10585 lei, respectiv 5 salarii medii brute pe economie? Si, in asemenea caz, este normal ca acea persoana sa plateasca CAS doar 1111 lei, respectiv 10.5% din 10585 lei?
Deseemenea as dori sa stiu daca incepand cu 1 iulie 2012, contributia la sanatate 5.5%, in cazul unui venit brut lunar pe stat de plata mai mic de 100 lei
Va multumesc.
Domnului Neagu, adresez o alta rugaminte in legatura cu intrebarea mea anterioara:
Ati putea sa-mi spuneti si ce reglementare juridica este in vigoare pentru a avea cenzor la asociatie doar daca se depasete numarul de 15 membrii cu drept de vot?
Multumesc.
Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti daca o persoana fizica, angajata la o asociatie sportiva cu contract de munca cu timp partial de 2 ore, intr-o anumita functie, poate avea la aceeasi asociatie si o conventie civila de prestari servicii pe o alta functie?
Multumesc.
Multumesc pentru ajutor dl. Neagu. Weekend placut.
buna ziua,
1. V-as ruga sa-mi spuneti daca in cadrul unui ONG (asociatie) este obligatoriu sa existe cenzor pentru controlul financiar intern, si daca da, este posibil ca cenzorul sa fie una din persoanele membre ale Adunarii Generale a asociatiei?
2. Deasemenea este posibil ca o persoana care obtine un venit ca indemnizatie de consilier local, deci de la bugetul statului, sa poata obtine si un alt venit de la un ONG care are ca sursa de finantare principala o subventie de la bugetul statului?
Va multumesc.
Dana Pausan